utvecklingssamtal



nu sitter jag här och nördar lite, halv fen ska jag på utvecklingssamtal och en timme efter det ska jag träna, så kommer sitta på samtalet med träningskläder.... coolt ....
men nu ska jag kolla facebook sen ska jag byta om ;) kram

ny design

nu har jag verkligen bytt till ny design tänkte fortsätt med det där 21 dagar har ju verkligen kommit långt liksom;$
hahah :) men nu ska jag nörda lite till och ikväll blire tvn för hela slanten ;)


its done


var inne med emmy idag och pierca tragus och helix, gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde fast dte kändes ju såklart men så farligt vare inte fast det var äckligt för man hörde hur det knäckte när dom gjorde tragus :s

btw: blir ingen design ikväll har ont i örat (konstigt) så ska äta glass och bara tjocka tillmig ist men kommer imorn hoppas jag :)

skolavslutningsklänning

nu ska jag precis beställa klänningen jag ska ha på skolavslutningen :D
så här ser den ut :)

bara för att sassafrazz vill se ;)

btw: nya designen kommer imorn kväll ;)

ny design ikväll

ska precis städa nu tänkte jag sen ska jag ha photoshoot och ta nya bilder till min nya deisign :) hehe får hoppas dte blir bra :D
men nu måste jag städa för mitt rum ser förjävligt ut rent ut sagt (a) hehe men kram sålänge ;)

mini shopping

var ju som sagt i kga idag innan jag coh olly tänade iaf det här blev det :)

can you believe it


saknar dansen <3
har inte skrivit på ett tag gen men har hållt på med skolan och sådär ett tag men idag kommer "dag två" saken och lite så har funderat på att byta deisgn också ska ha photoshoot i helgen så ska göra en design med dom bilderna, får hoppas att det blir bra bilder :)

idag har vi iallafall haft rörelseverkets genrep och jag tyckte att det gick jättebra! men nu ska jag lyssna musik och om en halvtimme ska jag se bigbrother programet jag missade igår :)
men aja kram <3

Dag 1 - presentation av mig själv

Dag 1- presentation av mig själv....
Jag heter Alicia Liljeberg coh bor i en liten skitort i örebro län, jag går på dne enda högstadieskolan som finns i Degerfors och då fattar ni nog hur otroligt liten orten är ;s
men iallfall, jag är femton år och fyller sexton i oktober, jag bor med mina föräldrar som inte ärgifta vilket alla tycker är konstigt men aja, jag bor även med min bror henke :)
jag har inget hurdjur förmin pappa är allergisk men vill ha en hund (a) jag har sökt ekonomi på thoren buisness school som första val till gymnasiet fast tror inte jag kommer in då har ajg valt ekonomimed juridikinriktning här i degerfors, kul att stanna här i tre år till men ändåå .... jag älskar att resa har inte vart på så många ställen men har vart i grekland, turkiet och england + typ danmark coh sånt om det räknas, jag åker även skidor (slalom) och snowboard fast suger på dte åker bara i barnbacken än så länge ;)
jag älskar att shoppa även fast det känns som jag aldirg har kl'äder typ, jag gör även egna smycken coh jag gillar att fotografera, fotograferar gör jag med en canon eos 400D... enligtmina vänner har jag värl,dens sämsta humor mensjälv tycker jag att den ärjätterolig... hehe, men vet faktiskt inte rikitg vad ajg ska skriva men läser ni min blogg så märker ni nog snart hur jag är :) hehe men ahh kommer inte på ngt mer just nu men skriver lite senare puss<3

orkar inte vända på bilden;$

21 dagar

har sett att flera bloggare tidigare har gjort sådan här sak där man skirve rom sig själv i ett visst antal dagar coh jg hittade en somgäller i 21 dagar som jag tänkte prova ska ju såklart försöka skirva varje dag men kna bli svårt men ska föröska iaf och tänkte börja imorn ... så här kommer det bli iaf :)

Dag 1 – Presentation av mig
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – En gång jag skämde ut mig
Dag 4 – Någon jag saknar
Dag 5 – Något jag inte kan leva utan
Dag 6 – 3 saker du inte vet om mig
Dag 7 – Nått jag älskar
Dag 8 – Jag för 2 år sen
Dag 9 – En dålig vana jag har
Dag 10 – Min bästa vän
Dag 11 – Nått jag är rädd för
Dag 12 – Dit jag vill
Dag 13 – En dröm
Dag 14 – Nått jag älskar att göra på sommaren
Dag 15 – Nått jag älskar att göra på vintern
Dag 16 – Nått som får mig att le
Dag 17 – Ett gammalt minne
Dag 18 – Nåt jag älskar/hatar med mig själv
Dag 19 – Jag när jag var liten
Dag 20 – Det som får mig att gråta
Dag 21 – Det bästa jag vet

spännande! :)


living the dream

sitter här nu och ska snart göra ngt annat tror jag tänkte gå ut coh gå men får se hur vädret är annars kör jag nog en snabbis crosstraining :) vältränad här vet ni ;)
haha men nu ska jag kolla på lite piercingar har aldrig får pierca mig i ansiktet och har velat i ha läppen smiley coh i tungan i över ett år men får fortfarande inte så ska in i slutet av månaden coh ta tragus och helix iaf :) så får man pierca ngt iaf haha stolt femtonåring :A haha men när jag fyller arton blire tungan kn jag ju bara säga!!!! :D
men nu ska jag som sagt läsa bloggar och hata mina fina sugmärken jag fick av matilda i pannan idag ......

Dear john ...

heeeeeej, haha men nu sitter jag coh kollar på filmen dear john mn det fatta ni kanske ... men mama fick den från ngn tidningsprenumeration men hon tyckte att det var mer ungdomlig film eller ngt? men vet inte men fick den iaf :)
men nu ska jag titta klart och sen får jag se lite vad jag ska göra tror jag :)men är sugen på att pyssla lite ;)

Inspiration




If I aint got you

tyckte att rubriken passar om det ja ska skriva om faktiskt (a) var tvungen att påpeka!!
_________________________________________________________________
Dom viktigaste personerna jag har i mitt liv är mina älskade vänner och min familj! coh jag vet inte hur jag ska leva utan dom och jag lever varje dag för dom så nu varje morgon så går jag till min bruna sak där jag förvarar smycken och sånt där har jag sattit upp sex nya ramar med bilder på personer som betyder och händelser som är kul att komma ihåg :)
så nu blir jag påmind om dom viktigaste personerna i mitt liv varje dag jag går upp erkänn gulligt :)

högst upp till vänster: ett skämtkort på¨min klass
högst upp i mitten: bild på mig och matilda från pip
högst upp till höger: bild på tjejerna
LÄngts ner till vänster: jag och olivia när vi splelade in filmen "the unknown"
Längst ner i mitten: Jag och min mamma vid vattnet i tukiet
Längst ner till höger: jag och Olivia

this was my first love

nu sitter jag efter att ha  fixat massa ramar visar senare sen för batteriet måste ladda till kameran men ahhh ..annars har jga städat idag coh BAKAT KAKOR :D:D
hahah men snart blire räkor och senare melodifestivalen, asnajjs :)
men aja nu ska jag ner och se om det är mat snart för nu är jag hungrig :D byyyye

monterar lådor

igår vra mamma och pappa i örebro och köpte hem två kit tillmig och min bror henrik, två par lådor ett set i vitt och ett i svart så jag tog det i vitt :) älskar dom lådorna har redan 4 st i lite större moddel som är gröna och svarta men man kan seriöst inte hitta bättra förvaringslådor!!! :)
men kan ju säga att dessa var fan mycket krångligare att montera men kungen (jag) fixade det ju såklart ;)



1. första lådan som inte är monterad än
2. jag som monterar lådan
3. den första lådan färdig!

btw: jag har ju hand om klasströjorna i vår klass och lämnade ut dom till klassen idag! :) har på mig byxorna och tröjan tänkte ta kort coh läga ut lite senare så ni får se men har helt enkelt glömt bort det men kom på det nu när jag såg bilden :)

sitter och....

... gör absolut ingenting, vill göra ngt med ngn men vet inte em eller vad x)
men nu ska jag leta inspritation till att fota så jag äntligen får göra dte ngn dag tycker jag :)

I just cant get how you can do something like that to med and then not admit it, but now i dont give a shit for you anymore so fuck off

Målar på väggar


Idag hade vi studiedag så gissa vad jag och olivia gjorde? vi var i skolan, hade ju ialafalla i kvarsittning som vissa andra hade, host emmy host haha, nej men vi målade på väggen utanförkillarnas toa i AC...
hann måla lika mycket som på bilden + dörren på båset till toan. :)
har även gjort klart novellen som ska in imorn, fick börja om från början förhade glömt grejorna i skåpet.. hehe men nu ska jag äta sen duscha :A haha :)

sugen på att fotografera

rubriken säger allt, satta och titta på dessa bilder jag fotat för ett tag sen och blev assugen på att fota ;o

allt från morgon till kväll fårn ute till inne...
haha hittade på mina usb:n
VILL FOTA NU
men orkar inte komma på ngt så nu ska jag leta inspiration och så ska jag göra det på onsdag för då har vi studiedag :)))



nu blire kalas...

idag när jag var på kalas för min femåriga  kusin och så såg jag ut så här  :)
om ni vill veta liksom(a)

svart hood tröja-lager157
röd body-gammal från gina tricot
jeans-gamla
typ så ser jag ut coh klockan sju blira teater, hoppas bara man hinner hem till big brother :)


PANIKPANIKPANIK

seriöst?!??!
har alltid minst 7 flaskormed hårspray hemma alltid menslängde några förra veckan för dom tog slut coh ajg har inte köpt nytt coh nu har jag inget!!!! seriöst jag tror jag dööööööööööööööööööööööör kn inte leva utan hårspray ;o shiet asså ;o hjälp, ngn?!??!?!??!

en ny dag en ny chans

godmorgon sunshines :)
dock har jag ju vart vaken i snart två timmarmen ändå, har suttit coh knåpat ihop en ny banner fortfarande lika ful men :)

idag blire som sagt barnkalas tänkte lägga upp en outfit sen och så :)
men nu ska jag sitta lite vid datan sen tänkte jag städalite om jag orkar blev ingen damsugning igår för jag var för slö, hehe :)
men nu ska jag sitta en stund till som sagt så skriver jag sen :)

btw!! jag fattar nu hur jag kan blogga via mobilen, s mitt inlägg igår om sara varga kom från mobilen faktiskt, snacka om stolt, haha :)

ny banner

var så tröttpåmin gamla banner så gjorde n ny men jag blev så sur på det seeeega programmet så den blev väldigt konstigt för det hackade hela tiden men har den tills jag orkar gör en ny iaf :)

ser ju i princip lika dan ut bara med nya modeller, en annan svartvit bild på NY i bakrunden coh ny textstil men ajaj :A får se om jag saknar den andra för dte är ju bara att byta,men är trött nu så ska nog sova nu ...  godnatt

i'm not perfect but who the fuck is?
i dont have the perfect body byt who the fuck has?
i'm not your drem but who the fuck is?


sara varga? skojar ni?!

Jag hoppas seriöst att. svenska folket skojar med mig?! Hur fan kunde ni rösta fram henne? Fattar seriöst inte men aja. alla har väl sin åsikt .. Nu blire iaf a lot like love med mamma gulligull<3

västkusten

bilder ffrån västkusten i sommras <3

______________________________________________________________

har suttit coh kollat på två filmer med lindsay lohan i huvudrollen, vet inte rikitgt varför men varför inte liksom?

men nu ska jag damsuga mitt rum sen får vi se vad det blir,imorn blir det iaf barnkalas :) min lilla kusin amanda fyllde fem år i onsdags och släkten ska fira henne imorgon så :)

men nu ska jag kolla lite sen ska jag damsuga så skriver jag lite sen ska ni se ;)

är fan tagagd på att blogga nu! helt otroligt :) men aah :)

 


heldag i kga med olly

var ju som sagt i kga idag, shoppade lite smått bara men litegrann blev det ju som alltid :)




1.läppstift från viva la diva
2. träningslinne från intersport
3. minisaker som går åt ÖoB och kronis
4. myskobild på mig i läppstiftet
_________________________________________________________________
har vart sugen ett tag på att skaffa rött läppostift men har inte riktigt våga men nu gjorde jag det coh blev skitnöjd :A


challenge


idag var jag ju och träna, bodypump trodde jag att dte skulle va men dom hade bytt dte till challenge vilket var kondition och styrka i ett liksom, det var jobbigt men skitkul så ska nog boka upp mig på ngt sånt ngn mer gång tror jag faktiskt :) men nu ska jag ladda ner en film och mysa lite tänkte jag :) shoppad eju lite efterom vi var i kga innan en stund sålägge rupp det sen var inte mkt men kan väll vara intressant ändå, haha ;)

zzzzzzzznaaaaaaaaaaark

fin överskrift jag vet (a)
nej men är faktiskt jättetrött och funderar faktiskt på att ta av mig sminket och lägga mig tidigt och skita i big brother ikvöll jag orkar verkligen inte har försovit mig i princip hela veckan så känner att jag ska föröska at gå upp i tid imorgon :)
hur det nu går :)
men ska nog gå och ta bort sminket coh sen sitta vid facebook en stund till tror jag :)

just go ahead and ...


sitter här nu och ska snart gå in i duschen tänkte jag, annars har dagen varit riktigt bra tycker jag har fortsatt att måla på väggen med tjejerna och förklarat för en sjua att nior får måla på väggarna... haha ...
men nu ska jag kolla lite sen är jag rätt så sugen på att ta mig en dusch



RSS 2.0